Vereenvoudiging van Meertalige Datasheet Productie: WolfOil Benut de Kracht van 2imagine Pulse


Krachtige Automatisering voor Complex Meertalig Productdocumentatie

In de dynamische wereld van productdocumentatie kan de efficiëntie van gegevensbeheer de hoeksteen van succes zijn. Maak kennis met WolfOil, een visionaire speler in de automotive en industriële sectoren, die hun aanpak van datasheetproductie heeft gerevolutioneerd. Met de implementatie van 2imagine Pulse is het proces van het creëren van meertalige datasheets geautomatiseerd, waardoor de activiteiten van WolfOil naar nieuwe hoogten worden gestuwd.

De Uitdaging: Een Multifaceted Product Landschap

WolfOil, de drijvende kracht achter twee prominente merken - Wolf en Champion, heeft een uitgebreid productassortiment dat zich richt op diverse markten, waaronder auto's, motorfietsen, landbouw en industrie. Een robuust Product Information Management (PIM) systeem, inriver, vormt de ruggengraat van hun gegevensbeheerstrategie. De complexiteit van hun productlijn vereiste echter een reusachtige taak: het produceren van datasheets vol met productspecificaties in meerdere talen voor elk afzonderlijk product.

In hun streven naar perfectie worstelde WolfOil met een conventionele aanpak van database-publicatie, beheerd door een externe instantie en hun desktop publishing (DTP) team. Het grote aantal datasheets dat moest worden gemaakt en bijgewerkt, vereiste een meer geautomatiseerde oplossing. Het doel was duidelijk: hun processen stroomlijnen en hun inriver PIM-systeem benutten voor optimale efficiëntie.

2imagine Pulse Redt de Dag: Een Paradigmaverschuiving in Datasheet Creatie

Om deze uitdaging aan te gaan, wendde WolfOil zich tot 2imagine Pulse - een veelzijdige cloudservice die is ontworpen om contentcreatie en gegevensbeheer te stroomlijnen. De integratie werd nauwgezet georkestreerd en verbindt meerdere processen met het inriver PIM-systeem. Adobe InDesign-sjablonen, verrijkt met de Easycatalog plugin, werden vakkundig ontwikkeld en naadloos geüpload naar de 2imagine BrandPortal.

Binnen het inriver-ecosysteem werd een op maat gemaakte HTML-pagina geïntegreerd in het verrijkingsgedeelte. Deze innovatie stelde vertalers in staat om moeiteloos voorbeelden van datasheets in elke gewenste taal op te vragen, wat realtime kwaliteitscontroles vergemakkelijkt. Om deze synergie verder uit te breiden, introduceerde een API-integratie triggers om automatisch datasheetversies in meerdere talen te genereren zodra een product een vooraf gedefinieerde status bereikt.

Het Geautomatiseerde Workflow: Een Symfonie van Precisie

Naarmate de verrijking van productgegevens binnen inriver plaatsvond, konden gebruikers moeiteloos voorbeelden van datasheets opvragen om het voortgangswerk te beoordelen. Zodra alle productgegevens grondig waren gecontroleerd en goedgekeurd, verschoof de status in de inriver PIM naar 'gereed voor publicatie'.

De katalysator voor deze transformatie was deze statuswijziging. De overgang activeerde het 2imagine Pulse-proces, dat de creatie van taalspecifieke datasheetversies voor het product orkestreerde. De resulterende PDF-bestanden werden slim geüpload in inriver en moeiteloos gekoppeld aan de bijbehorende producten. Het pièce de résistance? Het gehele productieproces werd volledig geautomatiseerd uitgevoerd.

De Belofte van Veelzijdigheid: Bewerkbaarheid & Implementatie

In het zeldzame geval dat herzieningen nodig zijn, blijven de Adobe InDesign-bestanden bewerkbaar via de 2imagine online InDesign-editor, toegankelijk via elke browser. Voor extra creatieve controle kan een grafisch ontwerper de bestanden downloaden, aanpassingen maken binnen de Adobe InDesign-applicatie en naadloos de serverversie van de documenten bijwerken.

Vlotte Overgang, Duurzame Impact: Een Naadloze Implementatie

Door de transformerende mogelijkheden van 2imagine Pulse te benutten, was de overgang van uitdaging naar oplossing bij WolfOil opmerkelijk snel. Dankzij de aanpasbaarheid en schaalbaarheid van 2imagine Pulse werd het implementatieproces in enkele weken voltooid, waarbij WolfOil binnen een maand na aanmelding klaar was voor productie.

In een landschap dat gestroomlijnde efficiëntie en meertalige precisie waardeert, staat 2imagine Pulse hoog bovenaan als de katalysator voor innovatie, die herdefinieert hoe organisaties zoals WolfOil complexe contentproductie automatiseren. Met dit succesverhaal als leidraad lijkt de toekomst van geautomatiseerde meertalige datasheetproductie helderder dan ooit.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips en promoties. Blijf UP-TO-DATE!

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact op met 2imagine voor informatie over Adobe InDesign-automatisering, integratie en online samenwerking.