Transformatie van Showroom Marketing: Succes van Juntoo & Exterioo met 2imagine Pulse


Inleiding: Thuis Definiëren met Juntoo

Bij Juntoo is de visie ongecompliceerd: elk huis omtoveren tot een toevluchtsoord van zelfexpressie. Een ruimte waar individuen zichzelf kunnen zijn, alleen of in het gezelschap van geliefden. Of het nu een romantisch toevluchtsoord of een speels paradijs is, levendig of sereen, de meubels van Juntoo verrijken de leefervaring en geven huizen een unieke uitstraling. Hier ontdek je alles wat nodig is om je persoonlijkheid te weerspiegelen. Met een modulair, onderscheidend assortiment meubels, ontworpen om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen. Kortom, het meubilair kan naar jouw wensen worden aangepast, zodat je jouw leefruimte kunt vormgeven zonder concessies te doen.

De Uitdaging: Geautomatiseerde Productie van Showroom POS-materiaal

Voor elke Juntoo & Exterioo showroom is het genereren van point-of-sale (POS) printmaterialen, zoals productposters en prijskaarten, essentieel om meubelcombinaties te presenteren. Hoewel productinformatie wordt beheerd in het Akeneo Product Information Management (PIM) systeem, bevinden prijsdetails zich in een apart systeem dat het kassasysteem aanstuurt.

Eerder omvatte de productie van deze printmaterialen een ontwerpbureau, het verzamelen van gegevens in Excel-bestanden en het doorlopen van revisies, ontwerpcorrecties en goedkeuringscycli. Juntoo & Exterioo streefde ernaar dit proces te stroomlijnen om de productietijd te verkorten en handmatige ontwerpinspanningen te verminderen.

Automatisering: Mogelijk Gemaakt door 2imagine Pulse

Voorbereiding: Om deze uitdaging aan te pakken, werd een 2imagine Pulse-proces geconfigureerd, dat het Akeneo PIM en het prijssysteem met elkaar verbindt. Adobe InDesign-sjablonen, geïntegreerd met de Easycatalog-plugin, werden gemaakt en geüpload naar de 2imagine BrandPortal.

Het Proces: Deze oplossing bracht een volledig geautomatiseerd productieproces met zich mee. Adobe InDesign-documenten worden gegenereerd met de nieuwste productiegegevens en gecombineerd met prijsinformatie die relevant is voor de gekozen datum. De resulterende PDF-bestanden vinden hun plek op een gedeelde cloudservice, vergezeld van e-mailmeldingen aan alle belanghebbenden.

Bij benodigde aanpassingen aan documenten kunnen Adobe InDesign-bestanden rechtstreeks worden bewerkt via een webbrowser, met behulp van de 2imagine online InDesign-editor. Als alternatief kan een grafisch ontwerper ervoor kiezen om de bestanden te downloaden, aanpassingen aan te brengen met behulp van de Adobe InDesign-toepassing en de serverversie van de documenten bij te werken.

Het marketingteam van Juntoo en Exterioo heeft deze transformatie omarmd. Door een Excel-bestand met SKU-nummers te uploaden, wordt het 2imagine Pulse-proces geactiveerd. Als resultaat worden PDF-bestanden moeiteloos gemaakt via een achtergrondbatchproces.

Conclusie: De Kracht van Automatisering voor Showroom Succes

De samenwerking tussen Juntoo & Exterioo en 2imagine Pulse dient als inspirerend voorbeeld van hoe automatisering showroom marketing kan revolutioneren. Dankzij deze samenwerking zijn tijdrovende handmatige taken vervangen door een efficiënte, gestroomlijnde workflow, waardoor teams zich kunnen richten op creativiteit en innovatie. Dit verhaal getuigt van het transformerende potentieel van technologie, dat vooruitgang stuurt binnen het rijk van marketingmaterialen en de kracht van naadloze automatisering laat zien.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips en promoties. Blijf UP-TO-DATE!

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact op met 2imagine voor informatie over Adobe InDesign-automatisering, integratie en online samenwerking.