2imagine Brand Portal

2imagine Brand Portal

Samenwerken en online bewerken Adobe InDesign-documenten​​​​​​​

2imagine Government

Gezamenlijk creëren en online samenwerken aan city branding.

2imagine Business

Online co-creatie, samenwerking en automatisering, geïntegreerd met jouw PIM- en DAM-systeem.

2imagine Pulse Automation

Automatiseer Adobe InDesign-documenten online vanuit je PIM- en DAM-systeem.

BRAND PORTAL

Samen een sterke merkidentiteit creëren en bewerken.

2imagine breidt de manier uit waarop de grafische industrie werkt met Adobe InDesign. Grafisch ontwerpers zijn getraind met de Adobe desktop CC-app. In elke productie moeten documenten worden beoordeeld, gecorrigeerd, vertaald, gelokaliseerd en goedgekeurd door verschillende belanghebbenden. Deze gebruikers beschikken niet over de Adobe InDesign-app, noch zijn ze getraind.

De 2imagine Brand Portal stelt deze belanghebbenden in staat om elk Adobe InDesign-document te bewerken, samen te werken, gezamenlijk te creëren en te automatiseren, met behulp van een standaard webbrowser. Er is geen Adobe InDesign-app nodig.

​​​​​​​De 2imagine Brand Portal ondersteunt elk Adobe InDesign-bestand. Geen programmering of configuratie vooraf nodig. Ontwerpers uploaden hun Adobe InDesign-documenten en wijzen ze toe aan vertalers, contentmakers of beoordelaars. Na de online bewerking downloaden de ontwerpers het InDesign-bestand en gaan ze verder in de desktop-

wat we doen

All-in-one cloud platform

01.

Merkconsistentie

Creëer slimme sjablonen en leg bewerkingsbeperkingen op die zijn afgestemd op de vaardigheden van verschillende gebruikersgroepen.

02.

Toegang tot je data

Haal productgegevens of digitale assets op uit je gegevensopslagplaatsen en vul automatisch je sjablonen in. Standaard geïntegreerd met toonaangevende PIM- en DAM-oplossingen.

03.

Samen gelijktijdig werken, vanaf elke locatie.

Gelijktijdig samenwerken aan projecten, vanaf elke locatie. Dankzij onze in-browser editor kunnen gebruikers toegang krijgen tot projecten zonder dat Adobe InDesign of andere software nodig is.

Marketing

2imagine biedt marketingteams de mogelijkheid om effectiever samen te werken, snellere doorlooptijden te realiseren en tegelijkertijd de merkconsistentie te waarborgen, wat resulteert in verbeterde marketinginspanningen en betere communicatie met het publiek.

Efficiëntere samenwerking

Tijdsbesparing

Merkconsistentie

Toegankelijkheid

Kostenbesparing

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Eenvoudige integratie

Redactie

De 2imagine online editor ondersteunt elk Adobe InDesign-bestand. Geen programmering of configuratie vooraf nodig. Ontwerpers uploaden hun Adobe InDesign-documenten en wijzen ze toe aan vertalers, contentmakers of beoordelaars. Na de online bewerking downloaden de ontwerpers het InDesign-bestand en gaan ze verder in de desktop-app.

Efficiënte samenwerking

Toegankelijkheid

Vereenvoudigd bewerken

Snellere goedkeuring

Verhoogde merkconsistentie

Tijdsbesparing

Geïntegreerde workflow

"2imagine biedt oplossingen en advies, inclusief praktijkgerichte training, om je marketingstrategie, teams en technologie op één lijn te brengen."

BOEK EEN GRATIS DEMO

Vormgevers

De aanpak van 2imagine voor merkidentiteit en bewerken kan DTP-professionals aanzienlijk ten goede komen door efficiënte samenwerking mogelijk te maken, tijd te besparen en de algehele werkstroom te verbeteren. Het biedt een vereenvoudigde en toegankelijke oplossing voor het creëren en beheren van marketingmaterialen, terwijl merkconsistentie wordt gewaarborgd en de afhankelijkheid van gespecialiseerde software wordt verminderd.

Verbeterde Samenwerking

Efficiëntie en Tijdsbesparing

Grotere Toegankelijkheid

Verbeterde Workflow

Consistente Merkidentiteit

Gemak van Implementatie

Minder Afhankelijkheid van Adobe InDesign

Productie

Het implementeren van de oplossing van 2imagine kan aanzienlijke gevolgen hebben voor marketingproductie en biedt tal van voordelen:

Efficiëntie in Productie

Verbeterde Samenwerking

Gecentraliseerde Toegang

Merkconsistentie

Tijds- en Kostenbesparingen

Minder Afhankelijkheid van Software

Versnelde Beoordeling en Goedkeuring

Schaalbaarheid en Aanpasbaarheid

Naadloze Integratie

Verbeterde Productiviteit

Real-time Updates

"De online editor van 2imagine (Adobe InDesign) is simpelweg de beste die je op de markt kunt vinden. En buitengewoon flexibel om te implementeren. Binnen minder dan 3 weken waren onze sjablonen en workflows geconfigureerd en gingen de eerste brochures in productie."

Brian Gørup Jensen

CEO

Rezorz

Inschrijven nieuwsbrief

Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips en promoties. Blijf UP-TO-DATE!

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact op met 2imagine voor informatie over Adobe InDesign-automatisering, integratie en online samenwerking.