Optimalisatie van NIVEA Verpakkingsvertalingen: Het Succes van Beiersdorf met 2imagine


Een Revolutie in Verpakkingswerkstromen voor Naadloze Mondiale Communicatie

Beiersdorf, een wereldwijde krachtpatser met meer dan 150 dochterondernemingen en een personeelsbestand van meer dan 18.000, heeft zijn positie als marktleider stevig gevestigd. Het segment consumentenzaken, ondersteund door iconische merken zoals NIVEA, Eucerin, La Prairie en Labello, staat fier aan de top van de huidverzorgingsmarkt. Een hoogtepunt kwam in 2011, toen NIVEA haar honderdste jubileum vierde en daarmee haar positie als 's werelds grootste huidverzorgingsmerk bevestigde.

De Complexiteit van Verpakkingsproductie

Verpakkingsdrukwerkproductie gaat verder dan de uitdagingen van reguliere publicatieprojecten. Met een overvloed aan productdetails, ingewikkelde regelgeving en een wereldwijd netwerk van bureaus die bijdragen aan het ontwerp van NIVEA-verpakkingen, wordt het efficiënt coördineren van deze complexiteit een behoorlijke taak.

De Zoektocht naar Efficiëntie

Daar komen de ambities van Beiersdorf voor NIVEA om de hoek kijken. De ambitie? Het introduceren van een op de browser gebaseerd bewerkingssysteem dat verschillende vertalers in staat stelt om vertaalde tekst direct toe te voegen aan het authentieke ontwerp. Dit beoogt onnodige omwegen te elimineren en een naadloos proces van bewerken en vertalen mogelijk te maken.

De 2imagine Oplossing

Om deze complexe uitdaging aan te pakken, heeft 2imagine naadloos de online Adobe-editor geïntegreerd in Beiersdorfs bestaande werkstroomoplossing. Deze innovatieve online editor stelt vertalers en belangrijke belanghebbenden in staat om gezamenlijk het document rechtstreeks vanuit hun webbrowser te verfijnen. Geen omslachtig kopiëren en plakken van vertalingen meer.

Opmerkelijk genoeg verloopt dit proces soepel, zelfs bij het omgaan met niet-Latijnse tekensets zoals Russisch, Arabisch en Chinees. 2imagine is erin geslaagd om de kloof tussen talen en ontwerp te overbruggen, waardoor gestroomlijnde verpakkingsvertaling mogelijk wordt en kostbare tijd wordt bespaard.

Een Paradigmaverschuiving voor Beiersdorf

De integratie van 2imagine in de activiteiten van Beiersdorf heeft hun verpakkingsvertalingparadigma fundamenteel veranderd. Wat eens een complexe coördinatie was, is uitgegroeid tot een gestroomlijnde reis waar vertalers en bijdragers moeiteloos samenkomen op één platform.

De transformatie is diepgaand en leidt niet alleen tot efficiëntie, maar behoudt ook de essentie van NIVEA-verpakkingen in verschillende talen en culturen. Het verhaal van Beiersdorf getuigt van de transformerende kracht van technologie en samenwerkende innovatie in de wereld van mondiale merken.

In dit tijdperk van onderlinge verbondenheid staat 2imagine als een baken van technologische vindingrijkheid, dat stappen zet om ingewikkelde processen te vereenvoudigen en het effectief communiceren in een meertalige omgeving te bevorderen.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips en promoties. Blijf UP-TO-DATE!

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact op met 2imagine voor informatie over Adobe InDesign-automatisering, integratie en online samenwerking.